Je Voeten In Vorm – Jij in Vorm – Week Van De Pedicure 10 tm 17 Mei 2014

Je Voeten In Vorm - Jij in Vorm - Week Van De Pedicure

Je voeten in vorm, jij in vorm

Dat is de slagzin van de landelijke campagne van Provoet, de landelijke brancheorganisatie voor pedicures. Heel veel sporters kennen de voordelen van een pedicurebehandeling nog niet.

Toch kan de pedicure een belangrijke rol spelen bij het gezond houden van voeten en het behandelen van klachten. Dit kan ook uit voorzorg. Zo kan de pedicure persoonlijk advies geven over de aanschaf van het juiste schoeisel en over voetverzorging. 

Veel sporters, zoals voetballers en boksers hebben traumanagels. Dat zijn beschadigde teennagels. In andere sporten zoals golf en volleybal speelt met name eelt een grote rol. Wandelaars en hardlopers hebben vaak last van blaren. Sportschoolbezoekers krijgen vaak te maken met schimmelnagels. Overige klachten zijn een kapotte huid, kloven en likdoorns.

De Week van de Pedicure begint op 10 mei. Meer informatie over de campagne is te vinden op: http://www.jevoeteninvorm.nl.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij Pedicurepraktijk Lindsy als u geen sporter bent. Kijk hier voor meer informatie over de pedicure of kijk hier voor een overizcht van de pedicure behandelingen.

 

Week van de pedicure

"...ligt de meerwaarde van de pedicure. Campagne De pedicure kan een belangrijke rol spelen bij het gezond ... voordelen van pedicure. ProVoet, de landelijke brancheorganisatie voor de pedicure, start daarom de landelijke..."
http://www.beautyweb.nl/voeten/nieuws/3420/Week_van_de_pedicure

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *