Eerste Pedicure Behandeling en Intake

Intake

Voorafgaand aan een pedicure behandeling krijgt u een voetonderzoek. Indien nodig worden er blauwdrukken gemaakt. Ook worden er vragen aan u gesteld.

B.v. welke klachten heeft u, heeft u pijn aan uw voeten, heeft u diabetes of reuma, gebruikt u bloedverdunners, bent u allergisch voor bepaalde vloeistoffen en/of pleisters.

Alle oorzaken en aandachtspunten worden volledig in kaart gebracht.

Eerste Pedicure Behandeling

Als het nodig is wordt u doorverwezen naar uw huisarts of een podotherapeut. Is dit niet het geval zal er in overleg met u een pedicure behandeling worden gestart. Op deze manier bent u verzekerd van een behandeling die geheel op uw wensen en klachten is afgestemd.

Uw gegevens worden opgenomen in het klanten bestand van Pedicurepraktijk Lindsy. Uiteraard zijn uw gegevens vertrouwelijk en worden niet verstrekt aan derden. Het opnemen van uw gegevens zorgt ervoor dat u zeker weet dat ook bij een vervolg behandeling alle geconstateerde punten en/of klachten worden gecontroleerd, behandeld of verholpen.

Uiteraard wordt de pedicure behandeling uitgevoerd in een professionele praktijkruimte.

Ook voor behandelingen met betrekking tot de risicovoet kunt u bij Pedicurepraktijk Lindsy terecht.

Voor deze behandelingen van de diabetische- en reumatische voet, kunt u de rekening meestal terug vorderen bij uw zorgverzekeraar. U kunt in uw polisvoorwaarden nalezen of en hoeveel uw zorgverzekeraar vergoedt. Ook kunt u dit nakijken op deze pagina op de site van ProCert.