De Website van Pedicurepraktijk Lindsy is Officieel Geopend!

Het is zover! De website van Pedicurepraktijk Lindsy is officieel geopend!

Kom snel kijken en laat me weten wat u van de site vindt!

Mijn doel is niet alleen om u informatie te geven over de werkzaamheden van Pedicurepraktijk Lindsy. Ook zal ik soms nuttige, informatieve artikelen schrijven en tips geven. Daarnaast wil ik u natuurlijk via de website op de hoogte houden van leuke aanbiedingen van Pedicurepraktijk Lindsy.

Om mijn doel te bereiken, heb ik zoveel hulp nodig als ik kan krijgen van bijdragende gebruikers. Ik hecht daarom veel waarde aan uw feedback, ideeën en suggesties. Als u ooit graag meer informatie ontvangt over een bepaald onderwerp, of als u een opmerking heeft op een artikel, laat het me weten. Ook vind ik het erg leuk als u mijn pagina's een “like” geeft via Facebook, Twitter of Google+, indien u de website mooi, leuk of informatief vindt. En natuurlijk wil ik iedereen bedanken voor het 'liken' van mijn pagina's en mijn werk tot nu toe.

Als u vragen of suggesties heeft kunt u natuurlijk bellen, maar u kunt ook gebruik maken van het contactformulier op Pedicurepraktijk Lindsy en mijn Facebook Pagina. Ik ben blij om u te helpen.

Wat is er te doen?

Ik zou het geweldig vinden als u zich zou abonneren op mijn feed of email-updates via de nieuwsbrief. Ik publiceer niet op vaste dagen of tijden, inschrijven is daarom een goede manier om ervoor te zorgen dat u niets mist.

Wanneer u zich inschrijft via e-mail:

  • ontvangt u een coupon ter waarde van EUR 5,- die u in kunt wisselen bij iedere behandeling
  • blijft u op de hoogte van alle updates en tips
  • ontvangt u automatisch de laatste aanbiedingen

Schrijft u zich hieronder in:[mc4wp_form]

De mensen die zich reeds hebben ingeschreven op mijn nieuwsbrief zullen deze week de kortingscoupon via de email toegezonden krijgen.

Verder kunt u mij natuurlijk ook volgen op Facebook, Twitter en Google+: Pedicurepraktijk Lindsy op FacebookPedicurepraktijk Lindsy op TwitterPedicurepraktijk Lindsy op Google+

Graag zie ik u terug op Pedicurepraktijk Lindsy!

Met vriendelijke groet,
Lindsy Arends

Een gedachte over “De Website van Pedicurepraktijk Lindsy is Officieel Geopend!

  1. Cindy Uitzetter

    Hey lieve zus,

    Mag ik je als eerste feliciteren met je site? Helemaal super dat hij nu echt de lucht in is. Ik vind hem heel mooi geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *